Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları hastanemizi ziyaret etti
19 Temmuz 2024

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları ile 2023-2024 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı. Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç Cingöz’ün hastanemiz hakkındaki sunumunu gerçekleştirdiği toplantıya hekimler, birim sorumluları ve sağlık çalışanları da katıldı.  Toplantı sonrasında Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları, hastane yöneticileri ile birlikte birimleri ziyaret etti.  Ziyareti esnasında birim çalışanları ile sohbet edip tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından yapımı devam eden 75 yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi ek hizmet binasının son durumu hakkında bilgi aldı.

• a