Sayın Kaymakamımız Deniz PİŞKİN'in hastanemizi ziyareti
30 Mayıs 2022

Sayın Kaymakamımız Deniz PİŞKİN, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL, Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Erol ŞEN, Emine ARSLAN, Mustafa KUTUN, Tayfun TOPAL ve ilçemizde uzun süre görev yapan emekli Dahiliye Uzmanı Dr.Salih KOCAOĞLU hastanemizi ziyaret ederek hastane yönetimimizle ve uzman hekimlerimizle hastanemizin genel durumunu, ilçemizin sağlık hizmetlerini, yaşanan aksaklıkları ve çözüm önerilerini değerlendirdiler.

İlk bölümünde, Başhekimimiz Uzm.Dr.Havva Turaç CİNGÖZ'ün yaptığı sunumla hastanemizin genel durumu, doktor ve personel kadromuz, verilen hizmetler ve binamızın yapısal sorunları ile ilgili misafirlerimizi bilgilendirdiği programın ikinci bölümünde uzman hekimlerimizle samimi bir ortamda interaktif bir istişare toplantısı yapılarak, gerek hekimlerimizin beklentileri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri gerekse de vatandaşlarımızın adına hastanemizden beklentiler dile getirildi.  Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği üyeleri, doktorlarımızın taleplerini samimiyetle dinledikten sonra çözüm noktasında gerekli merciler ile görüşeceklerini ve kendilerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdiler.

Program sonunda, ilerleyen zamanlarda şehrin farklı dinamiklerini de dahil ederek zaman zaman bu şekilde toplantılar yaparak görüş alışverişinde bulunma noktasında fikir birliğine varıldı.

İlçemizin sağlık hizmetlerine ve yaşanan sorunlara çözüm bulma noktasında gayret gösteren Sayın Kaymakamımıza Sayın Belediye Başkanımıza ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

• P1.jpg
  • P2.jpg