İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr.Mehmet Koç ve beraberindeki heyetin hastanemizi ziyareti
08 Ağustos 2022

• 6.png
  • 5.png
  • 11.png
  • 7.png
  • 8.png
  • 9.png
  • 10.png

Hastanemizde görev yapan hastane yöneticileri,  doktorlar ve kliniklerden sorumlu sağlık çalışanları ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen Prof.Dr.Koç, Seydişehir’de yapımına başlanılan ek hastane binasının tamamlanması ile birlikte hastanede yaşanılan problemlerin de sona ereceğini söyledi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Mustafa Parlayıcı tarafından yapılan sunumun ardından katılımcıların istek ve çözüm önerilerini dinleyen Prof.Dr.Koç, acil servis, poliklinik, yataklı servis, ameliyathane, doğumhane, diyaliz ve yoğun bakım işleyiş süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik düzenlemeler konusunda Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Havva Turaç Cingöz ve katılımcılar ile fikir alış verişinde bulunarak Seydişehir programını tamamladı.