14 Kasım Dünya Diyabet Günü Ve Haftası
15 Kasım 2022

“14 Kasım Dünya Diyabet Günü Ve Haftası “kapsamında “Diyabet Bakımına Erişim “ temasıyla Seydişehir Devlet Hastanesi Diyabet Birimimiz tarafından hastanemize gelmiş olan hasta ve hasta yakınlarına diyabetle ilgili bilgilendirme broşürlerinin dağıtılmasının yanısıra bireysel danışmanlık ve eğitim verilmiştir. Hasta ve hasta yakınlarına küresel birliktelik ve diyabetin sembolü olan mavi halka etiketleri yakalarına takılmıştır. Stajyer öğrencilerle  oluşturulan mavi halka ile diyabet farkındalığına dikkat çekilmiştir. Kan şekeri ölçümlerinin de yapılmış olduğu, yoğun ilgiyle karşılanan Dünya Diyabet Günü etkinliğine desteklerinden dolayı başta Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç Cingöz olmak üzere Diyabet sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Aslı Nur Avcı’ ya , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Doğan’a, Diyabet Eğitim Hemşiresi Müzeyyen Aydın'a, Eğitim Hemşiresi Nebahat Gürcan'a, stajer öğrencilere ve hastanemizin kıymetli misafirlerine çok teşekkür ederiz.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg