Seydişehir Devlet Hastanesi acil servis alanında acil röntgen birimi Nisan ayı itibariyle hizmete açılmıştır.
12 Mayıs 2023

Hastaların acil radyografi ihtiyacını karşılaması adına açılan acil röntgen birimde çekimler U Kollu Röntgen Cihazı ile yapılmaktadır. Bu cihaz hareketli çalışma özelliğine sahip olduğundan özellikle travmalı hastalarda sedye üzerinde pozisyon vermeden hızlı ve güvenli çekimler sağlamaktadır. Böylece radyografi çekimi esnasında hasta daha konforlu ve çekimler daha kaliteli olmaktadır. Aynı zamanda hasta yakını ve çalışanlar için de kolaylık sağlayarak zaman kazandırmaktadır.

Röntgen birimi; ek binada poliklinik röntgen ve acil röntgen, A blokta ise diş röntgen olarak üç ayrı alanda yer almaktadır. Acil röntgen biriminin poliklinik biriminden ayrılması ile de poliklinik hastalarının bekleme süresi kısalmaktadır. Böylece hastanemizde hastalarımıza verilen hizmet kalitesinin artırılması amaçlanmıştır.

• IMG_20230426_155527 (1).jpg
  • IMG_20230426_155546 (1).jpg