Seydişehir Devlet Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Bel Okulu düzenlendi.
01 Haziran 2023

Seydişehir Devlet Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Sosyal Sorumluluk Projesi olarak hazırladıkları Bel Okulu programının ilk mezunlarını bu ay verdi.

Proje sorumlusu olan Başhekim Dr. Havva Turaç CİNGÖZ Bel Okulu'nun amacının hastaların kendi bel sorumluluklarının gelistirilmesinde önemli bir koruyucu sağlık hizmeti sunacağını vurguladı.
Programın her ayın 3. haftası cuma günleri olacağı,  programa katılımın FTR  poliklinik hekiminin yönlendirmesi şeklinde devam edeceği bilgisi verildi.
Programın sonunda etkinliğe katılan hastalara katılım belgeleri takdim edilerek, organizasyonda emeği geçen fizik tedavi ekibine teşekkür edildi.